Učitavanje

Virtualno putovanje svijetom - Nacionalni muzej moderne i suvremene umjetnosti u Koreji, Muzej umjetnosti u Brazilu & Van Gogh muzej

Muzeji iz cijelog svijeta

Danas putujemo po muzejima! Koreja, Brazil i Nizozemska, svaka država na svom kraju svijeta, a mi u pidžami putujemo do svake.

 

Nacionalni muzej moderne i suvremene umjetnosti, Koreja

Možda vam Koreja nikada nije bila na listi poželjnih destinacija, a baš volite modernu umjetnost i ovaj muzej je nešto što bi željeli vidjeti. Online izložbe i virtualna šetnja muzejom zadovoljit će vašu želju za umjetnošću (koliko je to moguće u ovom trenutku).

Link: https://artsandculture.google.com/partner/national-museum-of-modern-and-contemporary-art-korea?hl=en

 

MASP – Muzej umjetnosti São Paulo Assis Chateaubriand, Brazil

Ovaj muzej umjetnosti je najmoderniji muzej u Brazilu (tako kažu), a radovi se postavljaju tako da izgledaju kao da vise iz zraka. U ponudi imate šest izložbi, a jedna od njih je kolekcija haljina. Možda nisu sve „nosive“, ali sigurni smo da će ova izložba razveseliti žene i sve one koji se tako osjećaju. Osim haljina, možete pronaći i različite umjetnine iz cijelog svijeta i virtualno prošetati djelom muzeja.

Link: https://artsandculture.google.com/partner/masp?hl=en

 

Van Gogh muzej, Amsterdam

Ovaj muzej sadrži najveću kolekciju umjetničkih djela Van Gogha. Preko 200 slika, 500 crteža i više od 750 pisama nalazi se upravo tamo. Dostupne su dvije online izložbe, velika kolekcija slika i crteža, a prošetati se možete po svakom katu. Idealna prilika za sve vas koji ste bili u Amsterdamu, ali iz nekih čudnih razloga niste stigli do muzeja. J

Link: https://artsandculture.google.com/partner/van-gogh-museum?hl=en

 

Koliko god nam se sviđa putovati po svuda bez ikakvog troška, nije isto kao stvarno biti tamo. Ali gledajte to s pozitivne strane.. Jednom kada ćemo opet moći putovati, znat ćemo točno što želimo posjetiti, a što ne.
Do tada #ostanidoma :)

Više iz kategorije

04.
Sij
Napisao Ultra kombi transfer

Novogodišnje odluke za sve putnike

27.
Pro
Napisao Ultra kombi transfer

Top 5 skijališta u Italiji

23.
Pro
Napisao Ultra kombi transfer

Gdje ići gledati Polarnu svjetlost

Pitanja? Komentari? Nedoumice? Javite nam se!

  • Ultra Media Mass j.d.o.o.
  • Adresa: Froudeova ulica 3, Zagreb
  • Kontakt: +385 (98) 9900 - 913
  • E mail: info@ultrakombitransfer.com
  • Radno vrijeme: 00:00-24:00