Učitavanje

Sanjkanje je jedna od najzabavnijih zimskih aktivnosti, a Europa nudi obilje destinacija za sve ljubitelje ove zimske radosti. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni sanjkaš, ovo su neka od najboljih mjesta u Europi gdje možete uživati u sanjkanju i zimskim radostima.

Schlittenfahren u Bavarskoj, Njemačka

Bavarska, poznata po svojim prekrasnim zimskim krajolicima, nudi brojne staze za sanjkanje. Jedna od najpopularnijih destinacija je Garmisch-Partenkirchen, gdje se možete spustiti niz staze s prekrasnim pogledima na Alpe. Nakon sanjkanja možete uživati u toplim napicima u tradicionalnim bavarskim kolibama.

Rittner Horn, Italija

Planina Rittner Horn, smještena u blizini talijanskog grada Bolzano koji ima divan advent, nudi prekrasne staze za sanjkanje. Možete iznajmiti sanjke i kacige te se spuštati niz strme padine. Nakon avanture na snijegu, uživajte u lokalnim specijalitetima i prekrasnom pogledu na Dolomite.

Katschberg, Austrija

Austrija je dom brojnih destinacija za sanjkanje, a Katschberg je jedno od najpoznatijih skijališta koje nudi i odlične staze za sanjkanje. Najam sanjki je dostupan, a utorkom i subotom možete se sanjkati čak do 22 h jer su staze osvijetljene.

Black Forest, Njemačka

Švarcvald (Black Forest) u Njemačkoj nudi prekrasne staze za sanjkanje u bajkovitom okruženju. Osim sanjkanja, ovdje možete uživati u šetnjama po čarobnim šumama i posjetiti tradicionalne kolibe koje nude ukusne lokalne poslastice.

Zell am See, Austrija

Zell am See u Austriji nudi nevjerojatno iskustvo sanjkanja na stazi Schmittenhohe. Staza je dugačka 1,5 kilometara i pruža idealna za pravu avanturu na sanjkama. Nakon što završite s sanjkanjem, opustite se u tradicionalnim austrijskim restoranima i kafićima.

St. Moritz, Švicarska

St. Moritz nije samo poznat po luksuznom skijanju, već i po sjajnim stazama za sanjkanje. Ovdje se možete spustiti niz stazu Preda-Bergün, koja je poznata po svojim prirodnim ljepotama i spektakularnom okruženju.

Sanjkanje je sjajan način da iskoristite zimske radosti i provedete vrijeme na svježem zraku tijekom hladnih mjeseci. Europa nudi raznolike destinacije za sanjkanje, od tradicionalnih planinskih sela do luksuznih skijališta. Ova mjesta će vam pružiti nezaboravne avanture na snijegu i priliku da uživate u čarima zime u punoj mjeri.

 

Više iz kategorije

21.
Vel
Napisao Ultra kombi transfer

Skriveni Biser Kiklada - Amorgos

19.
Vel
Napisao Ultra kombi transfer

Šetnja kroz povijest - Mont Saint-Michel

16.
Vel
Napisao Ultra kombi transfer

Veličanstveni Dvorci Njemačke

Pitanja? Komentari? Nedoumice? Javite nam se!

  • Ultra Media Mass j.d.o.o.
  • Adresa: Ede Murtića 6, Zagreb
  • Kontakt: +385 (98) 9900 - 913
  • E mail: info@ultrakombitransfer.com
  • Radno vrijeme: 00:00-24:00