Učitavanje

Zašto bi put do plaže bio obična šetnja kada može biti prava avantura? Kroz šumu i preko kamena do osamljene plažice i kristalno čistog mora... Jel' već zamišljate kako ležite na suncu i uživate u ljetnom povjetarcu? Ili o kupanju u prekrasnoj uvali s pogledom na prirodu? Ako vas muči ovaj dio gdje doći do takve plaže nije najjednostavnije, možemo vam samo reći da nije možda lako, ali će se svakako isplatiti.

 

Plaža Sv. Ivan, Lubenice

Plaža sv. Ivan   jedna je od najljepših plaža na otoku Cresu, u uvali podno Lubenica. Do nje možete doći pješice iz Lubenica. Kao pravi avanturisti, po kršu i ne baš sjajnom terenu spuštat ćete se oko 45 minuta, a penjati nažalost još i više. Nemojte zaboraviti obući tenisice i uzeti puuuno vode.

 

 Plaža Pasjača, Popovići

Plaža Pasjača   smjestila se iza strmih litica u Popovićima, malom mjestu u Konavlima. Jedini način da dođete do plaže su duge, strme stepenice usječene u stijenu. Od vrha do dna vas dijeli prava avantura visoka 250 metara.

 

Plaža Stupova, Zagore

Podno malog sela Zagore sakrila se mala plaža Stupova , a ime je dobila po stupu koji se nalazi na ulazu u uvalu. Do plaže možete doći šumskom puteljkom i trebat će vam oko pola sata do dolje, do gore možda malo više.

 

Plaža Sturič, Lopar

Otok Rab može se pohvaliti s gotovo 50 plaža, a jedna od najljepših je plaža Sturič . Nalazi na sjevernoj strani poluotoka Lopar. Čine ju dvije pjeskovite uvale do kojih možete doći pješice, kroz šumu za otprilike 15 minuta.

 

Imajte na umu da su sve ove plaže dalje od mjesta i da sve što bi vam moglo zatrebati morate ponijeti sa sobom. Put do njih nije uvijek jednostavan i zahtjeva malo boju kondiciju, osobito kada se vraćate s plaže. Voda, tenisice i krema za sunčanje su obavezna oprema, možda još koja hladna piva i nešto za pojesti. Na plažama nema nikakvih ugostiteljskih objekata, samo čista priroda i par avanturista željnih mira, sunca i mora.

 

 

Više iz kategorije

14.
lip
Napisao Ultra kombi transfer

Kako provesti uspješan team building

12.
lip
Napisao Ultra kombi transfer

Poluotok Karpas - netaknuta oaza Cipra

10.
lip
Napisao Ultra kombi transfer

Aktivan odmor u norveškom raju

Pitanja? Komentari? Nedoumice? Javite nam se!

  • Ultra Media Mass j.d.o.o.
  • Adresa: Ede Murtića 6, Zagreb
  • Kontakt: +385 (98) 9900 - 913
  • E mail: info@ultrakombitransfer.com
  • Radno vrijeme: 00:00-24:00